5 bästa utomhusleksaker för sommaren 2021

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er jumpkingfirkantettrampolin-1024x1024.jpg

När vädret börjar värma upp finns det inget roligare än att öppna bakdörren och låta barnen springa ut för att få lite frisk luft. Du behöver inte ha en enorm trädgård för att dra nytta av kreativt spel – vi har hittat fem fantastiska utomhusleksaker som är perfekta för nästan alla barn och ryms i varje trädgård.

Utomhusleksaker barn kommer att älska

Att hitta roliga och innovativa sätt för barn att leka ute är viktigare än någonsin. Därför har vi hittat några riktigt fantastiska utomhusleksaker för både barn som föredrar att leka ensamma och de som har syskon eller får besök av sina vänner ofta. Läs mer på Konsumentmagasinet.se.

För samtliga barn: en lekstuga

När det gäller barns sociala och känslomässiga utveckling tillåter en lekstuga syskon i varierande ålder att delta i parallella lek och njuta av samma utrymme medan de inte nödvändigtvis leker på samma sätt. En lekstuga handlar nämligen mest om fantasi – barnen får leka på ett mer komplett sätt än de kan inomhus.

För mindre barn: en sandlåda

Det kan vara uppenbart, men barn trivs i en sandlåda, en plats där de får bygga och skapa med naturresurserna runt dem. En sandlåda är särskild lämplig för mindre barn och hjälper dem att lära sig att hälla, bygga och mäta. Den uppmuntra barnen att förfina sitt sensoriskt motorlek istället för att sitta fast vid tangentbord och skärmar. Sandlådor tillåter också föräldrar eller andra vårdgivare att samordna lek, introducera objekt som hjälper till att barn lär sig färger och siffror eller uppmuntrar utveckling av finmotorik.

För aktiva barn: en trampolin

Trampoliner dyker upp i fler och fler bakgårdar. Det beror på att man har gjort stora framsteg när det gäller säkerheten. En bra trampolin är en större investering, men om du är orolig för kvaliteten och säkerheten borde du glömma alla billiga alternativ. När barnen växer ur det kan det också vara ett bra träningsalternativ för föräldrar.

För sportiga barn: minigolf för barn

Barn börjar vanligtvis formell golfinstruktion vid 6 års ålder, men de som är flera år yngre kan njuta av ett enklare golfspel – du kommer att bli förvånad hur spelet kan hålla deras uppmärksamhet! Därför rekommenderar vi bärbar minigolf för barn som gör det möjligt för föräldrar att ställa en golfbana vart de än önskar, med viktade flaggor som står för hål (snarare än att sjunka bollen i hålet, ditt mål är att slå om flaggan). Och det fungerar också på stranden (eller i källaren på en regnig dag).

För lekfulla barn: bubbelkit för megabubblor

Små barn är inte de enda som älskar bubblor. Större barn brukar också göra det men blir vanligtvis mer upphetsade av … ja, större bubblor. Det är därför vi rekommenderar ett bubbelkit som kan producera världens största bubblor för äldre barn som älskade att blåsa mindre bubblor när de var yngre. Äldre barn älskar utmaningen att blanda lösningen och behärska konsten att använda trollspöen för att skapa en så stor bubbla som möjligt. Bubblorna kan sträcka sig upp till en meter eller me

Erik från Wildtoys.se
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply