Studsmatta på Rea 2022

Boing! Boing!

Trampoliner för trädgården har blivit danskarnas favoritlekredskap i trädgården.

Det förstår vi väl, för studsmattan är både rolig och utmanande, och då säger alla experter att den tränar koordination, balans, motorik och annat bra hos barnen.

En trädgårdstrampolin kan vara en stor utgift, men det behöver det inte vara.

Det finns pengar att spara på erbjudanden. Därför har vi samlat de bästa erbjudandena just nu på denna sida.

Priser och utbud uppdateras varje vecka så att du kan hitta det bästa erbjudandet just nu.

Mycket nöje!

ANNONS

Studsmatta rea

Sök i databasen över billiga studsmattor

Letar du efter en billig studsmatta? I det här avsnittet har vi samlat billiga studsmattor. Välj ett av de bästa erbjudandena i tabellen nedan. Vi hämtar priser flera gånger i veckan från flera populära återförsäljare.

Välj pris
Visa endast erbjudanden?
Välj typ
Viser
trampoliner
TILBUD 3%
2100 kr.
2165 kr.
vidaXL Studsmatta rund 183x52 cm 80 kg
TILBUD 3%
2100 kr.
2165 kr.
vidaXL Studsmatta rund 183x52 cm 80 kg
ByCore Trampoline Outdoor 366 cm, Studsmatta
TILBUD 10%
2695 kr.
2995 kr.
React TRAMPOLINE RECTANGULAR, Studsmatta
TILBUD 10%
2695 kr.
2995 kr.
React AERO TRAMPOLINE, Studsmatta
TILBUD 3%
2910 kr.
3005 kr.
vidaXL Studsmatta rund 244x55 cm 100 kg
ByCore Trampoline Outdoor 427 cm, Studsmatta
TILBUD 16%
3285 kr.
3940 kr.
vidaXL Studsmatta rund 244x55 cm 100 kg
TILBUD 10%
3595 kr.
3995 kr.
Stratos TRAMPOLINE, Studsmatta
TILBUD 3%
3650 kr.
3765 kr.
vidaXL Studsmatta rund 305x76 cm 150 kg
TILBUD 3%
3940 kr.
4065 kr.
vidaXL Studsmatta rund 366x80 cm 150 kg
ByCore Trampoline Outdoor 488 cm, Studsmatta
TILBUD 16%
4035 kr.
4840 kr.
vidaXL Studsmatta rund 305x76 cm 150 kg
TILBUD 10%
4495 kr.
4995 kr.
Stratos TRAMPOLINE RECTANGULAR, Studsmatta
TILBUD 16%
4785 kr.
5740 kr.
vidaXL Studsmatta rund 366x80 cm 150 kg
4829 kr.
Studsmatta Comfort Ø366 cm Salta
4899 kr.
Studsmatta Comfort Edition 366 Inground Salta
Salta Trampolines Comfort Ø251 cm, Svart, Studsmatta
4989 kr.
Studsmatta Premium Black Edition Ø251 cm Salta
5269 kr.
Studsmatta Sport Ø305 cm Salta
5279 kr.
Studsmatta Comfort Ø427 cm Salta
5389 kr.
Studsmatta Comfort Edition 396 Inground Salta
TILBUD 3%
5440 kr.
5615 kr.
vidaXL Studsmatta rund 460x80 cm 150 kg
COURT Vector 370, Studsmatta
5765 kr.
Studsmatta Comfort Ø396 cm Salta
5799 kr.
Studsmatta Premium Salta
5989 kr.
Studsmatta sport Ø366 cm Salta
5995 kr.
Studsmatta Comfort Edition 427 Inground Salta
5999 kr.
Studsmatta Premium Salta
BERG Ultim Favorit Inground 280, Studsmatta
TILBUD 16%
6025 kr.
7230 kr.
vidaXL Studsmatta rund 460x80 cm 150 kg
TILBUD 3%
6380 kr.
6620 kr.
vidaXL Studsmatta fem delar 3,05
6495 kr.
Studsmatta Premium Salta
6548.75 kr.
BERG Ultim Champion Nedgrävbar Studsmatta 330
COURT Premium 370, Studsmatta
6779 kr.
Studsmatta Premium Salta

Studmsattor rea - guide till köp

Studsmattor är ett måste i alla barnfamiljer. Bredvid en bra sandlåda och ett snyggt gungställ är trädgårdstrampolinen nog danskarnas favoritlekredskap i trädgården.

Som med många andra populära produkter kan det finnas mycket pengar att spara om du väljer att köpa en som är på erbjudande.

Därför ska du köpe en studsmatta

En trädgårdstrampolin är den perfekta utrustningen till trädgården för barn, det gäller nästan oavsett hur gamla de är. Studsmattan är inte reserverad för de minsta, den är även bra för stora barn som till exempel vill träna sin fysiska form och koordination.

Den är därför inte bara gjord för skoj och att ha kul, utan är också ett riktigt bra sätt för ungarna att träna sin balans, motorik och koordinationsförmåga.

När du köper en studsmatta på rea är det det enda priset du kompromissar med, det är fortfarande samma bra studsmattor från märken som BERG, Salta och Jumpmaster vi har hittat.

Detta gäller oavsett om du väljer en fristående studsmatta eller om du väljer en av dem som ska begravas – en av de så kallade InGround studsmattor.

Typer av studsmatta

Fritstående eller nedgrävd?

Det finns flera olika typer av studsmattor, som antingen är designade för att stå fritt i trädgården, eller som är designade att grävas ner i marken.

Den fristående studsmatta är den klassiska runda studsmattan som är tänkt att stå i trädgården med ett stort nät runt. Fördelen med att välja en studsmatta ovan mark är att den är lätt att flytta och lätt att sätta upp och skyddsnätet runt studsmattan förhindrar att barnen ramlar över kanten.

En studsmatta för nedgrävning, en såkallad InGround, är lätt att komma in och ut ur, för den ligger i samma höjd som gräset. Det är inte heller möjligt för djur och människor att krypa under den när den används, vilket förhindrar att någon skadas allvarligt.

Även om de nedgrävda studsmattorna kräver att du börjar gräva tar den inte lika mycket plats i trädgården som en fristående modell.

Den klassiska trädgårdstrampolinen står på ben och har ett säkerhetsnät

Risken att ramla över kanten är också betydligt mindre och eftersom barnen inte faller så långt så gör dom inte illa sig.

Väljer du en InGround trädgårdstrampolin är storleken och utformningen av hålet oerhört viktigt för att uppnå största säkerhet när barnen ska hoppa.

Den runda trädgårdstrampolinen är mest populär, men det kan finnas goda argument för en fyrkantig

Form

Formen på din trädgårdstrampolin har också betydelse för om den blir en succé eller inte. Och här finns flera alternativ att välja mellan.

Du kan välja en klassisk rund variant, men du kan också välja en oval, en fyrkantig eller en avlång trädgårdstrampolin, allt efter dina och din familjs personliga behov.

Vilken trädgårdsstudsmatta du i slutändan väljer är upp till dig, men ofta spelar utrymmet i trädgården och ditt sinne för inredning en avgörande roll för om trädgårdsstudsmattan blir en succé.

Storlek

Om du ska investera i en bra trädgårdstrampolin är det en bra idé att fundera över hur stor den ska vara.

Stora trädgårdstrampoliner ger en stor hoppyta, vilket minskar risken för att barnen hoppar in i varandra om det är flera som hoppar samtidigt.

Vidare kan den stora ytan även hålla mer vikt, vilket gör att de vuxna också lätt kan hjälpa till att hoppa.

En stor trampolin är bra om vänner kommer på besök

Populära märken

Berg

Väljer du en trädgårdstrampolin på erbjudande från det holländska märket Berg är du garanterad en studsmatta där både säkerhet och kvalitet är på topp. Studsmattorna testas regelbundet och duken på en Bergs trädgårdsstudsmatta sys direkt i skarven, vilket hjälper till att ge barnen jämna hopp.

Berg erbjuder ett stort utbud av bra trädgårdstrampoliner, allt från de på ben till de som är avsedda för nedgrävning i trädgården, InGround. Dessutom finns Bergs studsmattor även tillgängliga för mer professionell användning.

Jumpmaster

Jumpmaster är en av de nya leverantörerna av de populära trädgårdstrampolinerna. Men trots att märket är nytt så får studsmattorna från Jumpmaster toppoäng. Både när det kommer till säkerhet, men också när det kommer till studsmattans hållbarhet.

Studsmattorna från Jumpmaster är väl skyddade mot rost, blekta färger och slitage. Och därför kan du och barnen enkelt njuta av en trädgårdstrampolin från Jumpmaster i flera år.

Salta

Det holländska märket Salta tillverkar trädgårdstrampoliner, där säkerhet, kvalitet och hållbarhet alltid går hand i hand. Salta trädgårdstrampoliner finns i en rimlig prisklass och väljer du en modell på erbjudandet får du en trädgårdstrampolin som lever upp till de höga kraven till ett attraktivt pris.

En Salta trädgårdstrampolin är också resistent mot rost och slitage. Ramen runt studsmattan är försedd med en tjock galvaniserad stålram, som är korrosionsbeständig. Likaså är en trädgårdstrampolin från Salta gjord med koniska fjädrar, som ger optimal hoppkomfort när barnen ska hoppa och göra coola tricks.

Ha kul med din trädgårdstrampolin

Oavsett vilken studsmatta du väljer i slutändan är en sak säker. Oavsett om du är barn, vuxen eller mittemellan så kommer en trädgårdstrampolin utan tvekan att kunna skapa glädje i trädgården. Både för lek, men också för när man som vuxen behöver få upp pulsen och komma i bra fysisk form.

Detsamma gäller säkerheten, och oavsett vilken typ av studsmatta du i slutändan väljer så måste säkerheten alltid komma först. Om det har regnat och hoppduken därför är blöt och hal är det inte att rekommendera att hoppa eftersom det kan vara farligt. Och även om barn älskar att hoppa på studsmattan tillsammans, bör de undvika det. Chansen att de hoppar in i varandra och stöter ihop sina huvuden är stor. Så se alltid till att de hoppar ensamma.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply