Fyrkantig studsmatta på rea 2022

En fyrkantig studsmatta är ett måste om du har barn som vill ha en studsmatta.

Den fyrkantiga studsmattan ger högre och mer enhetliga hopp på hela studsmattan, precis som på en riktig sportstudsmatta. Därför kan du träna och bli bättre, inte bara ha kul (men självklart har du det också).

De högre hoppen kostar lite extra. En fyrkantig studsmatta kan kosta 1000kr eller dyrare. Det är därför vi hittar de bästa erbjudandena just nu på fyrkantiga studsmattor.

Priserna uppdateras varje vecka så att du kan vara säker på att hitta ett bra erbjudande.

Mycket nöje.

ANNONCE

Fyrkantig studsmatta på rea

Sök i databasen över fyrkantiga studsmatta

Letar du efter ett bra erbjudande på en fyrkantig studsmatta? I det här avsnittet har vi samlat erbjudanden på fyrkantiga studsmattor. Välj ett av de bästa erbjudandena i tabellen nedan. Vi hämtar priser och erbjudanden flera gånger i veckan från flera populära återförsäljare.

Välj pris
Visa endast rea?
Välj märke
Viser
studsmattor
BERG Ultim Favorit Inground 280, Studsmatta
6548.75 kr.
BERG Ultim Champion Nedgrävbar Studsmatta 330
TILBUD 3%
7080 kr.
7310 kr.
vidaXL Studsmatta rektangulär 335x244x90 cm 150 kg
TILBUD 3%
7360 kr.
7600 kr.
vidaXL Studsmatta rektangulär 335x244x90 cm 150 kg
7799 kr.
Studsmatta First Class Salta
8149 kr.
Studsmatta Comfort Edition Rektangulär Salta
Salta Trampolines Excellent Ground 213 X 305 cm, Svart, Studsmatta
Salta Trampolines Studsmatta Premium Ground inkl. säkerhetsnät Ø305 cm
9395 kr.
Studsmatta First Class Salta
TILBUD 23%
9990 kr.
13080 kr.
Salta Trampolines Premium Edition 244 X 396 cm, Svart, Studsmatta
10799 kr.
Studsmatta First Class Salta
12135 kr.
Salta Trampolines Studsmatta Premium Ground inkl. säkerhetsnät Ø366 cm
12465 kr.
Salta Trampolines Studsmatta Premium Ground inkl. säkerhetsnät 305x214 cm
13965 kr.
Salta Trampolines Studsmatta Premium Ground inkl. säkerhetsnät Ø427 cm
17330 kr.
BERG Ultim Champion Flatground 410 Green Studsmatta
17330 kr.
BERG Ultim Champion Flatground 410 Grey, Studsmatta

Fyrkantig studsmattor - guide till köp

Därför ska du välja en fyrkantig studsmatta

Det finns nu många olika studsmattor, både de klassiska runda studsmattorna, som du känner dem från många danska trädgårdar, men även fyrkantiga studsmattor, som kan ge mer kraft till ditt hopp.

Det finns många fördelar med att välja en fyrkantig studsmatta. De har till exempel ofta en större hoppyta än andra studsmattor, så om du är ute efter att få mer kraft på dina och barnens hopp när du hoppar, då måste du välja någon av de fyrkantiga varianterna.

De fyrkantiga studsmattorna är typiskt sett lite dyrare än de traditionella runda, men väljer du att köpa en fyrkantig studsmatta på erbjudande så kan det finnas mycket pengar att spara.

Typer av fyrkantiga studsmattr

Fritstående eller nedgrävda?

Som med många andra typer av studsmattor finns även de fyrkantiga trädgårdstrampolinerna i flera olika storlekar samt i olika typer. Det innebär att de både finns som fristående studsmattor, men det går även att få en som är avsedd för nedgrävning i trädgården.

En studsmatta för nedgrävning kallas även InGround studsmatta. Väljer du en InGround trädgårdstrampolin har den en enkel fördel att den är lätt att ta sig i och ur – även för de minsta. Barnen faller inte heller särskilt långt om de ramlar över kanten.

Storlek

Liten eller stor?

De fyrkantiga trädgårdstrampolinerna finns i flera olika storlekar. Så det finns stora möjligheter att hitta en modell som passar din trädgård. Det är också ganska enkelt att hitta ett utrymme för den fyrkantiga trädgårdstrampolinen eftersom den inte nödvändigtvis kräver mycket utrymme runt omkring.

Om du har flera barn som vill hoppa på studsmattan samtidigt, välj en trädgårdsstudsmatta i stor storlek för att minska risken att de hoppar in i varandra.

Om du bor relativt litet och därför bara har tillgång till en liten gräsyta finns det ingen anledning att misströsta. Här kan du välja en liten trädgårdstrampolin och den fyrkantiga formen gör helt enkelt att den är lätt att placera utan att fylla hela trädgården.

Populära märken

Det finns många olika fyrkantiga trädgårdstrampoliner på den danska marknaden. Och därför finns det också många olika tillverkare av de populära studsmattorna. Till exempel Berg, Jumpmaster och Salta.

Berg

Den danska tillverkaren Berg gör både de klassiska runda trädgårdstrampolinerna, men har även en hel del bra fyrkantiga varianter. Hos Berg är kvalitet och säkerhet alltid på topp. De har även ett stort utbud av fyrkantiga trädgårdstrampoliner, både de som står på marken och kan flyttas, och de som behöver grävas ner. Är du en hoppare så finns det till och med i Bergs stora utbud olika varianter av fyrkantiga studsmattor, som passar bra för detta.

Jumpmaster

En annan tillverkare av de fyrkantiga trädgårdstrampolinerna är det nyare märket Jumpmaster. En fyrkantig studsmatta från Jumpmaster liknar en högkvalitativ produkt. Studsmattorna är väl skyddade mot rost och slitage och därför kommer du ha stor nytta av en fyrkantig trädgårdstrampolin från det populära nya märket – även om det har gått några år.

Salta

Trädgårdstrampolinerna från Salta är studsmattor som tillverkas i en rimlig prisklass. Ändå är säkerhet, kvalitet och hållbarhet tre bra egenskaper som varumärket till fullo ger. Trädgårdstrampolinerna från Salta är gjorda med tjocka galvaniserade stålramar, vilket gör varje studsmatta korrosionsbeständig.

Vilken variant du än väljer att köpa på erbjudande är en fyrkantig trädgårdstrampolin en direkt inbjudan till timmar av nöje och att ha roligt. Speciellt om du är ute efter att hitta en studsmatta med större hoppyta, vilket också gör det möjligt att göra kraftfullare hopp. Då är de fyrkantiga trädgårdsstudsmattorna ett bra val även om du har köpt en som är på erbjudande.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply