BERG studsmattor på REA 2022

Berg trampoliner står för kvalitet och säkerhet, oavsett vilken av de många trampoliner (studsmattor) du väljer. Studsmattor står högt i kurs – speciellt hos många svenska barnfamiljer eftersom studsmattorna är av hög kvalitet och man vet att man får bra produkter. 

Trampolinerna från Berg är designade till både barn och vuxna och finns därför i många olika serier och former, som är anpassade till alla åldrar. Till exempel har en studsmatta till vuxna ofta hårdare studs, medan studsmattor till små barn har mjukare och jämnare studs. 

Här på sidan har vi samlat erbjudanden på BERG trampoliner. Vi uppdaterar priser och produkter varje vecka, så du kan vara säker på att alltid hitta ett bra erbjudande.

ANNONCE

Billiga BERG studsmattor

Sök i databasen efter studsmattor från BERG

Letar du efter ett bra erbjudande på de populära BERG trampolinerna? I denna sektion har vi samlat erbjudanden på billiga trampoliner. Välj en av de bästa erbjudandena i tabellen nedan. Vi hämtar in priser och erbjudanden flera gånger i veckan hos flera populära förhandlare.

Välj pris
Visa bara erbjudanden?
Välj typ
BERG Ultim Favorit Inground 280, Studsmatta
6548.75 kr.
BERG Ultim Champion Nedgrävbar Studsmatta 330
7818.75 kr.
BERG Champion Markhöjd Studsmatta Grå 330
8558.75 kr.
BERG Champion Markhöjd Studsmatta Grå 380
8988.75 kr.
BERG Grand Champion Nedgrävbar Studsmatta 520
9618.75 kr.
BERG Champion Markhöjd Studsmatta Grå 430
10678.75 kr.
BERG Elite Markhöjd Studsmatta Grå 330
11948.75 kr.
BERG Elite Markhöjd Studsmatta Grå 380
12430 kr.
BERG Grand Champion Inground 520 Black Studsmatta
12688.75 kr.
BERG Grand Elite Nedgrävbar Studsmatta 520 Grå
13008.75 kr.
BERG Elite Markhöjd Studsmatta Grå 430
16388.75 kr.
BERG Grand Elite Nedgrävbar Studsmatta 520 Grå + Säkerhetsnät Deluxe
17330 kr.
BERG Ultim Champion Flatground 410 Grey, Studsmatta
17330 kr.
BERG Ultim Champion Flatground 410 Green Studsmatta

Guide till köp av BERG studsmatta

Berg trampolin modeller

Eftersom de många trampolinerna från det välkända märket är förknippat med bra produkter, finns det också flera olika varianter att välja mellan. 

En studsmatta finns nämligen inte bara som den stora modellen som står ovan mark. Den finns också i varianter som är gjorda för nedgrävning och som därmed är mindre framträdande när de står i trädgården.

Inground trampoliner

Inground trampoliner tillhör de studsmattor som är gjorda för att grävas ned i marken. 

Studsmattorna har blivit populära de senaste åren, eftersom de inte längre är så synliga och dominerande som om de står på marken. Trampolinen sticker normalt upp 10-25 cm över markytan, vilket betyder att du inte behöver gräva ett djupt hål. Vilket du däremot måste om du väljer en flatground trampolin. 

Med en Inground trampolin är det inte heller nödvändigt att använda ett säkerhetsnät, eftersom man inte faller så långt, som när man hoppar på en studsmatta som står ovan mark. Om du har mindre barn kommer de helt säker också att använda studsmattan mer, eftersom den är lätt att krypa upp på och komma av på egen hand.

Flatground trampoliner

En flatground trampolin är i nivå med gräsmattan och är därför mer diskret än en Inground trampolin. Flatground studsmattorna har därför blivit mer och mer populära eftersom många, speciellt barnfamiljer, gärna vill att studsmattan är mer diskret.

Above ground trampoliner

Som namnet antyder är en Above ground studsmatta en studsmatta som är gjord för att stå på marken. Above trampolinerna är praktiska eftersom de är lätta att flytta om man skulle behöva det. Studsmattorna kräver ett säkerhetsnät för att förhindra barn och vuxna från att falla ut över kanten.

Former på BERG trampoliner

Fyrkantig BERG studsmatta

Om du väljer en fyrkantig studsmatta får du mycket kraftigare studs, än om du väljer en traditionell rund studsmatta.

Rund BERG studsmatta

De runda studsmattorna från Berg hör till de populära trampoliner man ofta ser runt omkring i de svenska trädgårdarna. På studsmattans mitt är det möjligt att utföra mjuka hopp, eftersom fjädrarna i studsmattan aktiveras medan du hoppar.

Oval BERG studsmatta

Om du väljer en oval studsmatta får du en studsmatta med en bred och lång hoppyta. Studsmattans ovala form ser till att du efter varje hopp landar tryggt på studsmattans mitt.

Populära Berg trampoliner

Om du väljer en av de många olika studsmattorna från Berg finns det, precis som hos många andra märken, några särskilt populära modeller. Berg Favorit, Berg Champion och Berg Elite är exempel på några favoriter.

BERG Favorit

Väljer du en fyrkantig studsmatta får du kraftigare studs än om du väljer en traditionell rund studsmatta.

BERG Champion

De runda studsmattorna från Berg hör till de populära trampoliner man ofta ser runt omkring i de svenska trädgårdarna. På studsmattans mitt är det möjligt att utföra mjuka hopp, eftersom fjädrarna i studsmattan aktiveras medan du hoppar.

BERG Elite

Om du väljer en oval studsmatta får du en studsmatta med en bred och lång hoppyta. Studsmattans ovala form ser till att du efter varje hopp landar tryggt på studsmattans mitt.

Populära storlekar på Berg studsmattor

  • 200
  • 270
  • 330
  • 380
  • 430
  • 520

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply