3 saker att göra med barnen den här sommaren som inte kostar så mycket

Reklam

Alla föräldrar vill att barnen ska ha en så rolig sommar som möjligt. Ibland är det dock svårt att få pengarna att räcka till, och med en tajt budget kan ni inte fylla hela sommaren med kostsamma aktiviteter.

Lyckligtvis nog är det här inte ett måste, för visst finns det en hel uppsjö med trevliga saker att göra som inte kostar skjortan, men som barnen fortfarande sent ska glömma. Vi kommer nedan att ge ett antal tips på roliga och billiga familjeaktiviteter. Här har du 3 saker att göra med barnen den här sommaren som inte kostar så mycket!

Camping eller dagsutflykt i naturen

Att komma ut i den friska luften under bar himmel är inte bara hälsosamt, utan kan även bli en fantastiskt rolig upplevelse för barnen. Allt som krävs är ett tält, sovsäckar, en utsökt matsäck, termosar och ett glatt humör!

Väl på väg är det fritt fram att bada, fiska, promenera i den vackra naturen eller att njuta av någonting helt annat som omgivningen har att bjuda på. Om ni ännu inte äger ett tält finns det ett flertal lösningar såsom att enbart gå på en dagsutflykt utan övernattning. Det är även fullt möjligt att ta ett lån för att införskaffa er ett helt eget tält genom att kika på låneoversigten på kviklanet. Visst är detta en av 3 saker att göra med barnen den här sommaren som inte kostar så mycket och dessutom är riktigt roligt.

Billiga eller kostnadsfria sevärdheter

Det finns mycket att se och att upptäcka som inte kostar ens en krona. Särskilt här i Sverige kan du stöta på ett stort antal naturreservat, mäktiga kyrkor och kulturarv i mängder. Här har vi sannerligen en trevlig utflykt som ni inte vill gå miste om, och det är upp till er hur många av dessa sevärdheter ni vill besöka på en och samma dag.

Mysig picknick med skräddarsydd matsäck

Sist men inte minst kan det inte gå fel med en härlig picknick tillsammans. Packa en utsökt korg med smått och gott för att sedan bege er till stranden, parken eller någon annan trevlig plats.

Det allra bästa med en picknick är att innehållet i picknickkorgen kan skräddarsys utefter vad varje person tycker om. Ni betalar bara för maten, så visst är detta en av 3 saker att göra med barnen den här sommaren som inte kostar så mycket. Tveka inte att ge er av redan imorgon!

Erik från Wildtoys.se
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply